Programok‎ > ‎

Táborkereszt lelki hétvége

Kedves Cserkésztestvérek!

A Táborkereszt idén ősszel is megrendezi szokásos lelki hétvégéjét (TÖT), melyre minden 14 év feletti érdeklődőt szeretettel vár!

Ízelítő a programból: Idén, a Hit Évében egy hiteles példaképet szeretnénk bemutatni Nektek, Sándor Istvánt, boldoggá avatása alkalmából. 

Amellett, hogy életét egy rendhagyó akadályverseny keretében megismerjük és boldoggá avatásán részt veszünk, még egy meglepetéssel készülünk: A Belvárosi Plébániatemplom rejtett részeinek éjszakai felfedezése - ahogy még biztosan nem láttad!

Gyülekező szokás szerint péntek estétől a Táborkereszt elnökének, Kispál György cst. atyának a plébániáján Csepelen és vasárnap, a helyi
egyházközséggel közös szentmise után ér véget a program.

Érdeklődni és jelentkezni lehet a program főszervezőjénél, Magyar Lászlónál a magyar-laszlo@t-email.hu drótposta címen.

dr. Zelliger Erzsébet st. ügyvezető elnök
(zelliger@ludens.elte.hu)
MCSSZ Táborkereszt
2013. szeptember 18.


Kedves Cserkésztestvérek!

Egyre jobban formálódik a Táborkereszt lelki hétvége programja és az érdeklődésre való tekintettel ez úton osztom meg az újabb tudnivalókat.

Aki péntek este érkeznek, azokat este 6 órától várjuk Csepelen, Kispál György atya plébániáján, a Sas utca 10-ben.
Bejárata a Béke téri Jézus Szive templommal szemben található. (Így könnyebben megtalálható a Google Maps segítségével.)

A lelki hétvége fő programjai október 19-én lesznek. A boldoggá avatási szertartás és az előzetes programok 9.30-tól kezdődnek a Szent István bazilika előtti téren. Ennek megfelelően azokkal, akik ekkor szeretnének bekapcsolódni a programokba, 9 órakor találkozó a Metró kijáratánál a Deák téren.
Kérjük, hogy megfelelően felöltözve, egyenruhában, aki teheti kalappal jöjjön, hogy jól láthatóan képviseljük itt a cserkészetet!

Mivel ennek keretében sor kerül Sándor István életének ismertetésére, így délután, az ebéd után egyéb meglepetés programokkal készülünk, melyeket most még nem árulunk el. (De mi már tudjuk!) Kérjük, hogy aki részt kíván venni ezeken és ebédre is igényt tart, mielőbb jelezze, hogy számára ezt tudjunk biztosítani.

Az éjszakai templom túra 1/2 8-kor kezdődik, aki ezen részt szeretne venni, kérjük 7.15-re jöjjön a Belvárosi plébánia templom bejárata elé. Ehhez túracipő javasolt, valamint réteges meleg ruházat. Kérem, hogy erre is jelentkezzetek, mert csak arra várunk, akiről tudjuk, hogy fog jönni!

Aki az egész napos programjainkon részt kíván venni és velünk étkezni, azoktól azt kérjük, hogy 1000 Ft-al járuljon hozzá a költségekhez. Igyekszünk mindent a leginkább költségtakarékosan megoldani, de sajnos a részvételi díjon kívül más forrás nem áll rendelkezésünkre, ezért kell ennyit kérnünk.

Továbbra is várjuk a jelentkezőket a a magyar-laszlo@t-email.hu drótposta címen.

Jó munkát! Jézusért! László
2013. szeptember 22.
Comments