Archív‎ > ‎

Hírek

Farkasordító Túra 2013

Természetesen idén sem maradhat el a X. cserkészerület nagy múltú Farkasordító Éjszakai Túrája!
Tovább

Születésnapi cserkésznap Zebegényben

100 éves a magyar cserkészet, 80 éves a zebegényi! Sok szerettel várunk Mindnyájatokat OKTÓBER 6-7-én születésnapi, kerületi cserkésznapunkra, Zebegénybe!
Tovább

X. Cserkészkerület eseménynaptára 2012/13

Elkészült a X. Cserkészkerület eseménynaptára a 2012/13-as cserkészévre.
Tovább

Augusztus 20.

Szeretettel emlékeztetlek az augusztus 20-i szentmisére és a Szent Jobb körmenetre.
Tovább

VK meghirdetések 2012-13

Ezen az oldalon szeretnénk összegyűjteni Számodra, 2012-13-ban milyen vezetőképzéseket indít az I-X. Cserkészkerület illetve a Szövetség. Kérjük mindenhol gondosan figyeljetek a jelentkezési paraméterekre és a határidők betartására!
Tovább

KNT 2012 tumblr

Ide kerülnek majd fel képek, krónikák, érdekességek, itt lehet megnézni, mi történik a táborban.
Tovább

Falusuvickolás Kismaroson

A kismarosi cserkészcsapat tavalyi akciója után ismét színesre festett egy szürke felületet a faluban.
Tovább

XI. roVERseny

Új év, és bár ezt már jó ideje tapossuk, azért örömmel jelentjük be idén is lesz roverseny! Kicsit más, kicsit új. Úgyhogy lássuk is, mik a hozzávalók, és az elkészítés módja, mert ugye nem mindegy a szokásos gulyásnál sem, hogy milyen sorrendben kerülnek bele a kondérba ezek.
Tovább

OTV közlemény

A jogszabályok változások és néhány finomítás miatt megváltoztak a Magyar Cserkészszövetség Táborozási Szabályzat mellékletei, melyek már elérhetőek a honlapon.
Tovább

VK háttér 2012 jelentkezés

Az alábbi feladatokra keresünk lelkes embereket a MCsSz - I. (Budai) Cserkészkerület - X. (Pesti) Cserkészkerület által közösen szervezett vezetőképzés, 2012-es vezetőképző (al)táborait kiszolgáló VK-háttér táborba:
Tovább

Cserkésznap 2012 Beszámoló

A gödöllői cserkészek közül néhányan már előző nap, április 27-én lementünk a cserkészparkba előkészíteni ezt-azt, illetve még egy őrs volt akik estére már megjöttek.
Tovább

Csepeli cserkészek minitábora

A 813. sz. Prohászka Ottokár cserkészcsapat tagjai április 28-án először verték fel sátrukat a Béke téri katolikus plébánia udvarán.
Tovább

96. sz. Sólyom Cserkészcsapat újjáalakulása

2012. május 1-jén alakult újra a 96. Sólyom cserkészcsapat Csepelen, a Királyerdői Református templomkertben.
Tovább

Beszámoló a Farkasordító Túráról 2012

Tovább

Önkéntes munka a TPCSPban

A X.Cserkészkerület meghirdetett programja után, aki ott szeretne maradni a hosszú munkaszüneti alkalomra, ingyen ott alhat, ha hajlandó velünk dolgozni.
Tovább

KNT 2012 Logó

Márkus Zsuzsinak köszönhetően elkészült a Kerületi Nagytábor logó ill. felvarró pályázata, amelyet ezennel kiírok!
Tovább

Cserkésznap 2012

Szeretettel várunk Benneteket az idei kerületi Cserkésznapra! Helyszín: Teleki Pál Cserkészpark, Gödöllő
Tovább

Farkasordító Túra 2012

Természetesen idén sem maradhat el a X. cserkészerület nagy múltú Farkasordító Éjszakai Túrája! Küldöm a február 17-i túra részleteit. (jövő péntek)
Tovább

Teleki Pál Cserkészpark megvalósításai - 2011

A szerződéskötést követően felvettük a kapcsolatot a Mogyoród-i Polgármesteri Hivatallal. Örömmel üdvözölték, hogy Szent Jakab pusztán a volt erdészház már nem puszta és megadták az engedélyt az üzemeltetésre.
Tovább

Kerületünk csapatai

Ha a Magyar Cserkészszövetség X. (pesti) Cserkészkerületének csapatairól szeretnél naprakész információkat kapni, akkor a legjobb helyen jársz! Ezen az oldalon megtudhatod, hogy mely csapatok alkotják a X. Cserkészkerületet, ezek hol helyezkednek el és milyen státuszban vannak.
Tovább

Közgyűlés meghívó

Szeretettel hívunk és elvárunk minden tagot és érdeklődőt a kerületi közgyűlésre, melynek meghívóját a csatolt fájlban találjátok!
Tovább

KNT2012 Szervezői regisztráció, következő megbeszélés

Kérlek regisztrálj Te is a honlapon nagytábori szervezőnek! Így elérünk, és megkapod a további hozzáféréseket, információkat, amelyeket a szervezői honlapon, adatok között neked szól és a csapatnak is fontos lehet!
Tovább

A X. Cserkészkerület adventi lelkinapja

2011. december 10-én megrendezésre került kerületünk lelkinapja, melyen a segítőkkel együtt 29-en voltunk, a 15, 327, 412, 442, 929, 1111 cserkészcsapatokból.
Tovább

Kerületi Focibajnokság 2011 Beszámolója

Nem lehetett panasz az idei focibajnokság napján az időjárásra, hisz gyönyörű, napos időben került megrendezésre október 1-jén. Ezt a tényt csak megerősíteni tudja az a 6 cserkészcsapat, melynek tagjai több kategóriában is összemérték erejüket.
Tovább

XI. Kalazantius Gyűrűk Ura Kosártorna

Örömmel hirdetjük, hogy a X. Cserkészkerület és a 412. sz. Kalazanti Szt. József Cserkészcsapat idén is megrendezi a hagyományos "Gyűrűk Ura" választást.
Tovább

Adventi Kerületi Lelkinap 2011

A Kerület adventi lelkinapjára hívlak Titeket, hogy együtt készülhessünk az előttünk álló ünnepre! A lelkinap a szokásos formában, és keretek közt, korosztályi bontásban fog zajlani.
Tovább

Éves tervezőnaptár

Megérkeztek az éves tervezőnaptárak a Cserkészgödörbe, átvehetők ügyeleti időben
Tovább

JOTA a cserkészparkban

Szeretettel várunk mindenkit Juliannamajorba október 15-én délután Jamboree on the Air rádióamatőr állomásunkra, 13:00-19:00 óra között folyamatosan.
Tovább

Xkereső

Üdvözlünk a X. Cserkészkerület béta verziójú virtuális hirdető-kereső felületén!
Tovább

VK meghirdetések 2011-12

Ezen az oldalon szeretnénk összegyűjteni Számodra, hogy a magyar cserkészet 100. esztendejében milyen vezetőképzéseket indít az I-X. Cserkészkerület illetve a Szövetség. Kérjük mindenhol gondosan figyeljetek a jelentkezési paraméterekre és a határidők betartására!
Tovább

Kerületi Focibajnokság 2011

2011. X. 1-én a kerület legjobb focicsapatai ismét összemérhetik az erejüket, hiszen újból megrendezésre kerül a X. kerületi Cserkész Labdarúgó Bajnokság!
Tovább

Elnökségi Vacsora 2011

A nyár utolsó napján a Kerület Elnöksége vendégül látta azokat a cserkésztestvéreket, akik az elmúlt évben részt vettek a kerületi programok szervezésében.
Tovább

X. Cserkészkerület eseménynaptára 2011/12

Elkészült a X. Cserkészkerület eseménynaptára a 2011/12-es cserkészévre.
Tovább

Szent István ünnep

Idén is részt veszünk a Szent István napi szentmisén és a Szent Jobb körmeneten.
Tovább

802. sz. Szent Korona cscs. közleménye

802. sz. Szent Korona Cserkészcsapat közleménye
Tovább

Kerületi Raktár

Sok szertárazási munka után elkészült kerületünk leltára és a Raktáros Munkacsoport is alakulóban. Nemsokára a kerületi honlapon is külön felületen lehet majd raktározási ügyeket intézni, addig is ebben a cikk formájában foglalom össze a jelenlegi raktározási tudnivalókat.
Tovább

roVERseny 2011

A nyár még alig kezdődött el, a csapat és egyéb táborok előtt vagyunk még, de tudjuk, bár a cserkészév a végéhez közeledik, ennek az évnek még nincs vége, még lesz egy ősz, egy tél, de ne szaladjunk ennyire előre, elég csak szeptemberig előretekinteni, legyen mondjuk a változatosság kedvéért szeptember második hétvégéje. És hogy mi lesz akkor?
Tovább

Fotópályázat 2011 eredményei

Köszönjük a szép, csapatszámotokkal ékesített fotókat, amelyeket küldtetek. A végeredmény megszületett, három kiváló zsűritag jóvoltából.
Tovább

Kerületi Hadijáték 2011

Nyugtalanság uralkodik a Galaktikus Szenátusban. Több ezer naprendszer nyilvánította ki szándékát, hogy kilép a Köztársaságból.
Tovább

Szociális Képzés Újratöltve

Egy rendhagyó és remélhetően hagyományteremtő képzésre szeretnélek meghívni! A képzés keretében megismerkedhetsz a fogyatékosságok fajtáival, a fogyatékkal élők mindennapjaival...
Tovább

XXII. Kárpát-medencei Regöscserkész-tábor

Regös Alapítvány meghirdeti a XXII. Kárpát-medencei Regöscserkész Tábort. Táborunkra minden cserkészt - aki volt már, és aki még nem - szeretettel várunk.
Tovább

Új kerületi levelezőlista

Az új kerületi levelezőlista címe: tizedikker-l[at]xcserkesz.hu
Tovább

Egy hét szövetségben!

Szeretettel hívunk benneteket igazi cserkészmunkára! Önkénteskedjünk kerületünk, környezetünk épülésére, szépülésére!
Tovább

Rovásverseny 2011

Szeretettel hívlak titeket idei rovásversenyünkre! A verseny most szombaton, május 14-én lesz, 9 órától a Lónyay Utcai Református Gimnáziumban.
Tovább

Táborozási pályázat 2011

A Magyar Cserkészszövetség X. Cserkészkerülete és a háttérszervezetként működő Ifjúsági Önkéntes Szolgálat pályázatot hirdet a Kerületben működő cserkészcsapatok nyári cserkésztáborának anyagi támogatására
Tovább

Nagyböjti Kerületi Lelkinap 2011 beszámoló

Még egyszer köszönöm a résztvevőknek, hogy eljöttetek!
Tovább

Országos Cserkésznap 2011

Országos Cserkésznap: 2011. április 30. szombat
Tovább

Karácsony Sándor Regös Nap 2011

Idén a Karácsony Sándor Regös Nap az Országos Cserkésznap keretében kerül megrendezésre.
Tovább

Megjelent a Kerületi Körlevél

Örömmel tudatjuk Veletek, hogy megalakult a Körlevél munkacsoport, akik a kerületi főtitkár munkáját segítik a körlevél szerkesztésével és nyomtatásával.
Tovább

Digitális fotópályázat

Kinek szól? Mindenkinek.
Mivel lehet pályázni? Olyan képekkel, melyek megjelenítik a „csapatszámotokat” valamilyen formában (felirat, rajz, konkrétan a számot ábrázoló kép, csendélet, szóval akármi).
Tovább

Segédtiszti vezetőképzés 2011

Közlemény a 2011-es segédtiszti vezetőképzéssel kapcsolatban
Tovább

Nagyböjti Kerületi Lelkinap 2011

Időpont: 2011. április 2.
Helyszín: Lónyay utcai Református Gimnázium:1092 Budapest, Kinizsi utca 1-7.
Jelentkezési határidő: 2010. március 20., vasárnap.
Tovább

Kerületi Színház 2011 ELMARAD

A Kerületi Színház idén elmarad.
Tovább

Nagyböjti Kerületi Lelkigyakorlat IDŐPONT VÁLTOZÁS

Március 26. helyett az ÚJ IDŐPONT: április 2. (szombat)
Tovább

Szorgos Csütörtök 2011

Szeretnénk, hogy az elmúlt évi közel 120 meghirdetett eseményhez hasonlóan idén is legalább ennyire intenzíven használhassátok a Cserkészgödört. Ezért kérjük a kerület elsősorban kósza-vándor korú cserkészeit, hogy jöjjenek és segítsenek befejezni a felújítást!
Tovább

Farkasordító Túra 2011

Egy csapat vándorol a kies réten, Eltűnnek a ködös éjben....
Tovább

Kerületi Közgyűlés 2011

Kedves Cserkésztestvérem!
Mint a X. Cserkészkerület elnöke az MCSSZ Alapszabálya 81. § 1. pontja szerint Kerületi Közgyűlést hívok össze és erre ezúton nagy tisztelettel meghívlak.
Tovább

Adventi lelkinap és lelkigyakorlat beszámolója

A csapatokból érkező igények alapján a X. cserkészkerület felkérte az Ichthüsz és Táborkereszt közösségeket Ökumenikus Adventi Lelkinap szervezésére.
Tovább

MER - I. Országos Meseerdő Vándorkupa

A Magyar Cserkészszövetség, a X. Cserkészkerület, és 140. sz Pro Patria cserkészcsapat közös rendezvénye
Tovább

X. Kalazantius Kosárlabda Torna beszámolója

November 13-án került megrendezésre a X. Kalazantius Kosárlabda Torna, avagy a hagyományos Gyűrűk Ura választás. 8 cserkészcsapat összesen 15 kosárcsapata mérte össze tudását 3 kategóriában.
Tovább

Betlehemi láng 2010

Szeretettel várunk mindenkit a Betlehemi Békeláng ünnepélyes átadására, melyre december 12-én vasárnap délután 16:30-tól kerül sor a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa székházának kápolnájában.
Tovább

Kerületi Autóvezetői Tanfolyam

A X. cserkészkerület szervezésében autóvezetői tanfolyamot indítunk januári kezdéssel. A részvételre azon csapatok tagjainak van lehetősége, akik befizették a tagdíjat és küldtek éves jelentést.
Tovább

Adventi Lelkigyakorlat

A Táborkereszt Katolikus Cserkészek Közössége szeretettel hív minden katolikus cserkészt és Egyházunk szokásai, tanítása iránt érdeklődőt a december 12-én délelőtt tartandó rendezvényére.
Tovább

Adventi Ökumenikus Kerületi Lelkinap

Szeretettel várunk mindenkit az idei adventi lelki napra. A X. Cserkészkerület, a Táborkereszt és az Ichthüsz által közösen szervezett ökumenikus program minden kerületi keresztény/keresztyén cserkésznek szól, akik adventi lelkülettel együtt szeretnének imádkozni és készülni a Karácsonyra.
Tovább

IX. roVERseny

2010. szeptember 10–12. Pilis, Visegrádi-hegység
Tovább

Igényfelmérés a 2011-es vízi vezetőképzőre

Az Magyar Cserkészszövetség és a Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség vízicserkész szakági vezetőképzését tervez a 2010/2011-es cserkészévre...
Tovább

Kerületi népdaléneklési verseny

2010. november 27.
Tovább

Kerületi vers- és népmesemondó verseny

2010. november 27.
Tovább

Magyar Cserkészszövetség - ÖVK 18+ képzés

A Magyar Cserkészszövetség őrsvezetői vezetőképzést hirdet az 1993. augusztus 4-e előtt született cserkészeknek, a 2010/2011-es évben.
Tovább

ŐVK eszmecsere

Az eszmecsere célja, hogy a következő képzés előtt lehetőséget biztosítsunk arra, hogy kötetlen formában értékeljük az ŐVK válogatási rendszerének tavalyi reformkísérletét.
Tovább

X. Kalazantius Kosárlabda Torna, avagy "Gyűrűk Ura" Választás

Szeretettel hívunk minden kosárlabdázni vágyó kicsit és nagyot, fiút és lányt, hölgyet és urat a 10. alkalommal megrendezésre kerülő Kalazanti Kosárlabda Tornára, avagy a jubileumi Gyűrűk Ura választásra! A kiírás alább olvasható.
Tovább

Tűzoltó különpróba

Tűzoltó különpróba beszámolók
Tovább

A X. Cserkészkerület program naptára - 2011

Elkészült a X. Cserkészkerület program naptára a 2010/11-es cserkészévre.
Tovább

Elnökségi vacsora

Szeptember elsején a Kerület Elnöksége vendégül látta azokat a cserkésztestvéreket, akik az elmúlt évben részt vettek a kerületi programok szervezésében.
Tovább

Segédtiszti vezetőképzés meghirdetése 2010-2012

A Magyar Cserkészszövetség I. (Budai) és X. (Pesti) cserkészkerületei a központi képzés mellett kerületi szintű segédtiszti vezetőképzést hirdetnek a 2010-2012-es időszakra az alábbiak szerint.
Tovább

Őrsvezetőképzés meghirdetése 2010-2011

A Magyar Cserkészszövetség I. (Budai) és X. (Pesti) cserkészkerülete közös őrsvezetőképzést hirdet a 2010-2011-es időszakban. A képzés a kerületeinkben évek óta hagyományosan működő altáborok és azok törzseinek bevonásával kerül lebonyolításra.
Tovább

Táborkereszt őszi találkozó

A Táborkereszt idén is megrendezi szokásos őszi találkozóját. Ez alkalommal kimozdulunk a városból...
Tovább

Cserkészklub

Ha hónap első szerdája, akkor CSERKÉSZKLUB!
Tovább

X. Cserkészkerület programnaptár tervezete 2010/11

Kedves Cserkésztestvérek!
Az nyári szünet elején közzétesszük a kerület 2010/11-es programnaptár tervezetét.
Tovább

Nyúltábor

A "nyúl küldi" csatorna sok szeretettel ajánlja figyelmedbe a réparopogtatás című műsorát.
Tovább

roVERseny

A táj illata nem változott. Ugyanúgy állt össze a föld az út menti gazok...
Tovább

Hadijáték

Június 12-én este illetve éjjel nagyszabású cserkész hadijáték lesz a Pilisben...
Tovább

Tábor - 301

Cserkésztáborunkba, mely júni 30-tól júli 9-ig tart, és Tar közelében a Felső-Cservice forrásnál lesz...
Tovább

ŐVK kisegítő altáborok

Minden legalább őrsvezetői képesítéssel bíró cserkészvezetőt szeretettel hívunk és várunk a táborunkba, hogy segítse a munkánkat.
Tovább

Cserkészklub

Ha hónap első szerdája, akkor CSERKÉSZKLUB!
Tovább

Filmklub

Ismét cserkész filmklub! Május 2., vasárnap 18:00, Cserkészgödör
Tovább

roVERseny utántöltés

A tavalyi roVERseny immár a nyolcadik volt, és elérkezettnek látjuk az időt, hogy megosszuk Veletek ennek a roverprogramnak a szervezésének az örömteli munkáját.
Tovább

Cserkész filmklub a Cserkészgödörben!

Minden cserkészt szeretettel várunk egy izgalmas filmélményre...
Tovább

Cserkészklub

Ha hónap első szerdája, akkor CSERKÉSZKLUB!
Tovább

Filmklub

Itt az idő... egy kis szórakozásra.
Lehet más... a cserkészélet.
RADIKÁLIS...filmválasztás
A jövő elkezdődött!... és a Filmklub is!
Tovább

XXI. Kárpát-medencei Regöscserkész-tábor

A Magyar Cserkész Szövetség és a Regös Alapítvány meghirdeti a XXI. (Jubileumi) Kárpát-medencei Regöscserkész Tábort. Táborunkra minden cserkészt -aki volt már, és aki még nem- szeretettel várunk.
Tovább

Cserkésznap

A központi, majd kerületi szervezésű után idén a Cserkésznap csapatok/ körzetek szervezésében kerül megrendezésre.
Tovább

Az MCsSz VIII. Cserkészkerületének Őrsvezetőképzője

Az MCsSz VIII. Cserkészkerületének Őrsvezetőképzője - BÖK - fogad még jelölteket.
Tovább

Országos ŐV Tábor - MentőŐV 2010.

Szeretettel hívjuk és várjuk az összes képzett őrsvezetőjét egy egész hétvégés ŐV találkozóra.
Tovább

Karácsony Sándor Regös Napok idén is!

Szeretettel hívunk, várunk Téged és Csapatodat idén is a Karácsony Sándor Regös Napokra!
2010. március 30.
Tovább

XV. Magyar Nemzeti Rovásverseny

Csapatunk idén is megrendezi a rovásírásversenyt, (XV. Magyar Nemzeti Rovásverseny) amelyre szeretettel várunk mindenkit!
2010. április 10.
Tovább

Tűzoltó különpróba

A X. (pesti) Cserkészkerület Tűzoltó Különpróbára való felkészítést és ezt követő próbáztatást hirdet...
Tovább

Kerületi színház

Örömmel tudatjuk veletek, hogy a régóta vágyott díszelőadás megrendezésre kerül!
2010. március 14.
Tovább

IX. Kagylós találkozó

Mindnyájatokat szeretettel hívunk és várunk a január 29-31-én Gödöllőn megrendezésre kerülő IX. Kagylós találkozóra!
Tovább

Advent- Barlang- Mikulás

A címben betűrendben írtam a december 5-i, szombati programokat amikben dúskálhattak a tavalyi KNT narancssárga altáborának csapatai.
Tovább

Cserkészklub

2010-ben is: ha hónap első szerdája, akkor CSERKÉSZKLUB!
Tovább

IX. Kalazantius Kosárlabda Torna

Novemberben lezajlott a IX. Kalazantius országos cserkész kosárlabda bajnokság. A következő eredmények születtek...
Tovább

Emlékév a RMCSSZ életében

A Romániai Magyar Cserkészszövetség 2010 februárjában ünnepli megalakulásának huszadik évfordulóját.
Tovább

Betlehemi Láng

Idén a katolikus cserkészek közösségének, a Táborkeresztnek jutott az a megtisztelő feladat, hogy a betlehemi békelángot Bécsből elhozza...
Tovább

Kerületi Népdaléneklési Verseny

A Kerületi Népdaléneklési Verseny eredményei
Tovább

A Kerületi Jelölőbizottság felhívása

A Kerületi Jelölőbizottság feladatának megfelelően, 2010. február 21-re kiírt Rendes Közgyűlésre alkalmas jelölteket keres a következő tisztségekre...
Tovább

Adventi Kerületi Lelkigyakorlat

2009. december 13. (vasárnap)
Tovább

I. és X. Cserkészkerület Őrsvezetőképzés

http://mu.cserkesz.hu/ixovk

ŐVK meghirdetés és parancsnoki értekezlet

Az I. (Budai) és X. (Pesti) cserkészkerület őrsvezetőképzést hirdet a 2009-2010. időszakra. A képzésre - korlátozott számban - az ország más cserkészkerületeiből is fogadunk jelentkezőket. A képzés vezetője Hoványi Márton csst. lesz.
Tovább

III. Cserkészkonferencia

Szeretettel hívlak, és várlak az idei cserkészkonferenciánkra, mely 2009. november 20-22 között kerül megrendezésre Budapesten. Idén a kommunikáció rejtelmeibe mélyedhettek el...
Tovább

Cserkészklub

Ne feledjétek, hogy most szerdán (november 4-én) megint CSERKÉSZKLUB! Minden hónap első szerdáján. Mindenkinek, aki 18 évnél idősebb és cserkészfogadalmat tett.
Tovább

Táborkereszt találkozó

Tudnivalók a Táborkereszt 2009. évi őszi találkozójáról
Tovább

Kerületi programnaptár

Elkészült a X. Cserkészkerület programnaptára a 2009/10-es cserkészévre. Elérhető a kerületi honlap Programjaink oldalán. Letölthető .ics formátumban. Olvasható a szeptemberi Körlevélben. Az országos és más kerületi naptárakat az MCsSz honlapján éritek el az Eseménynaptár oldalon.

Teleki Pál Cserkésztörténeti Vetélkedő

Teleki Pál, első Főcserkészünk születésének 130. évfordulóját ünnepelve 2009 november 7-8-án őrsi cserkésztörténeti vetélkedőt szervezünk.
Tovább

Milliárd Fa (Billion Tree) kampány

Bekapcsolódásra várjuk cserkészcsapatok közösségét az ENSZ által meghirdetett a WOSM és az MCSSZ által partnerként támogatott "Milliárd Fa" akcióba.
Tovább

Legényes csoport

A magyar néptánc egyik legnehezebb, ám leglátványosabb részét a férfitáncok alkotják. Ám ezek elsajátítása sok gyakorlást igényel...
Tovább

Cserkész Zarándoklat

A Magyar Cserkészszövetség vezetőinek támogatásával zarándoklatra hívjuk Nemzeti Kegyhelyünkre, Mátraverebély-Szentkútra a cserkészcsapatokat.
Tovább

+Kiss Áron

AZ ESZTERGOM-BUDAPESTI FŐEGYHÁZMEGYE a saját, valamint rokonai és a Rákoskeresztúri Szent Kereszt Felmagasztalása Plébánia nevében is fájdalmas szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatja...
Tovább

Vezetői továbbképzések a 2009-2010. évben

Az MCsSz központi vezetői továbbképzéseket szervez az alábbi témakörökben és időpontokban...
Tovább

ŐVVK 18+

Az MCsSz országos vezetőtisztje kísérleti jelleggel, az igények megfogalmazás után, őrsvezetői vezetőképzés igényfelmérését hirdeti meg 18. életévüket betöltött cserkészeknek.
Tovább

Legyen saját cserkész honlapod!

A cserkesz.hu csapat ismét egy jelentős újdonsággal jelentkezik. A neve: cserkesz.hu MU. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy saját csapat, kerületi, vagy egyéb program honlapot hozz létre.
Tovább

Emlékportya felhívás

Teleki Pál és Móricz Zsigmond emlékére
Tovább

Építőtábor Csobánkán

Építőtábort szervezünk Csobánkára 2009. június 22 és 26 közt.
Tovább

Keressük a Magyar ConCordia Csapat vezetőjét!

Az MCsSz Országos Elnöksége pályázatot ír ki...
Tovább

Hány lába van a lovascserkésznek?

Ha tudod a választ a fenti kérdésre, akkor téged is várunk a lovascserkész táborba!
Tovább

10. Közép-európai Cserkésztalálkozó

Sok szeretettel hívunk és várunk a, ConCordiára, amely a tizedik a Közép-európai Cserkésztalálkozók sorában.
Tovább

2009. évi Országos Közgyűlés

Meghívó, napriend, ...
Tovább

Gödöllőre költözött a Cserkészgyűjtemény

A Magyar Cserkészszövetség Gyűjteménye a budapesti Cserkészházban bezárta kapuit és 2009. március 31-én a Gödöllői Városi Múzeumba, a könyvtár és a védett levéltár pedig a Gödöllői Városi Könyvtárába költözött.
Tovább

Választott tisztségviselők

A nemrég véget ért tisztújító közgyűlés a következő tisztségviselőket választotta meg az elkövetkezendő 4 évre.
Tovább

Éves jelentés és tagdíj

A 2009. évről szóló jelentés űrlapja, és a 2010-es tagdíjfizetés tudnivalói, valamint az eddig beküldött éves jelentések és befizetett tagdíjak táblázatai éves bontásban.
Tovább

Almanach - 2007

A X. Pesti Cserkészkerület Almanachja. (Csak bejelentkezett vezetők számára elérhető.)
Letöltés Fórum

Comments