Archív‎ > ‎

Kerületi Közgyűlés 2011

Kedves Cserkésztestvérem!


Mint a X. Cserkészkerület elnöke az MCSSZ Alapszabálya 81. § 1. pontja szerint Kerületi Közgyűlést hívok össze és erre ezúton nagy tisztelettel meghívlak.
A Kerületi Közgyűlés időpontja: 2011. január 22., szombat, 9.30 óra.
A Kerületi Közgyűlés helyszíne: a Otthon Közösségi ház (Soroksár).
Cím: Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112. (a Hősök terei Templomtól egy percre) TÉRKÉP
Megközelítés: a Vágóhídtól (2-es, 24-es villamos végállomástól) indul a Ráckevei HÉV Soroksár felé (fél óránként), Hősök teréig kell menni. A megállóbból balra kanyarodva (háttal a Dunának) a templom felé kell tartani, a templom mellett egyenesen a Szitás utca és Hősök tere sarkánál található a közösségi ház. A BUSZ-szal érkezők 166-os busz (fél óránként jár) Gubacsi út felől és Ferihegyi vasútállomás felől is Soroksár Hősök tere megállónál leszállva a templom felé haladva a hősök terénél (az első saroknál) balra Szitás utca felé. A Szitás utca és Hősök tere sarkánál található a közösségi ház. A VONATtal érkezők Kőbánya-Kispestről (óránként indul) Soroksár megállónál kell leszállni. A Jelző utcán vagy a Pályaudvar soron a Duna felé haladva (Templom felé) a Hősök tere felé, a 4. kereszt utca a Szitás utca és a Hősök tere sarok. Igyekszünk táblákkal segíteni a könnyebb eligazodást


Javasolt tárgysorozat:
Javasolt napirend:Ha a Kerületi Közgyűlés a megjelent tagok alacsony száma miatt nem határozatképes (az összes, szavazati joggal rendelkező tag számának több, mint a felénél kevesebb a megjelent tagok száma), akkor az MCSSZ Alapszabálya 81. § 1. pontja szerint a Kerületi Közgyűlést azonos tárgysorozattal, a javasolt napirendnek megfelelő ütemezéssel, 2011. január 22., (szombaton), 10.00 órára, a fenti (ugyanarra) helyszínre hívom össze. Ezen esetben a Kerületi Közgyűlés a megjelent tagok számától függetlenül határozatképes, azonban kizárólag a fenti tárgysorozattal kapcsolatban.

„4. A mandátumvizsgálat lefolytatása a közgyűlések előtt


A mandátumvizsgálat 8 óra 30 perctől 9 óra 15 percig tart. Kérlek, hogy időben érkezz meg, mert a várakozóktól függetlenül 9:15-kor be kell fejezni a mandátumvizsgálatot (Lekéshetsz a mandátumról!), hogy a Kerületi Közgyűlés időben elkezdődhessék!
Jó munkát!


kerületi elnök

Comments