Archív‎ > ‎

Digitális fotópályázat

Digitális fotópályázat

Kinek szól? Mindenkinek.
Mivel lehet pályázni? Olyan képekkel, melyek megjelenítik a „csapatszámotokat” valamilyen formában (felirat, rajz, konkrétan a számot ábrázoló kép, csendélet, szóval akármi). A képek mérete és minősége nincs megszabva, azonban igyekezzetek szem előtt tartani, hogy élvezhető legyen (ne legyen homályos, elmosódott) és ne sértsen semmilyen emberi, vallási, erkölcsi, "jó érzéki" normát. Csak olyan képet áll módunkban elfogadni, ami nem esett át semmilyen digitális utómunkálaton. Egy pályázó bármennyi pályamunkát küldhet!
Határidő: 2011. április 30. , a Cserkésznap keretében.
Beküldés: A képet digitális formában .jpg, .gif, vagy .png formátumban kell elküldeni az xcsker@gmail.com címre "fotópályázat" tárggyal. A 3 Mb-nál nagyobb méretű képeket nem biztos, hogy tudjuk fogadni, így próbálj ezen méret alatt maradni!
Nyeremények:
Első díj: 72 órányi ingyenes terem használat a gödörben (tea, sütemény fogyasztást is tartalmaz), melyet igénybe lehet venni óránként, egy-egy rendezvényre, filmnézésre, őrsileg ott alvásra.
Második díj: Ingyenes részvétel a Cserkésznapon 1 cserkész részére. A helyszínen visszafizetjük a részvételi díjakat + 4 órányi ingyenes gödörhasználati lehetőség.
Harmadik díj: Ingyenes részvétel a Meseerdő Bajnokságon VAGY a Hadijátékon 1 cserkész részére. A helyszínen visszafizetjük a részvételi díjakat.

Draxler Anna
főtitkár-helyettes

Ċ
János R,
2013. márc. 19. 7:27
Comments