Archív‎ > ‎

Kerületi Focibajnokság 2011

Kedves Sporttársak!

vajon milyen meglepetéseket hoz idén a X. Kerületi Focibajnokság? Lesznek-e új trónkövetelő csapatok, melyek megpróbálják letaszítani a címvédőket a helyükről? Megdől-e a lánycsapatok nevezési rekordja? Ott lesz-e a rettegett hírű körzeti válogatott a Dunakanyarból? Milyen eredmények születnek a Sík Sándor - Don Bosco - Kalazanti csapatok örökrangadóin? Vagy talán a Pázmány Péter, Pro Patria netán a Szent Antal cserkészcsapat gólvágói lesznek a királyok? Jönnek-e a Kapisztránok? Lesz-e újonc? Felül lehet-e múlni a legendás Márialigetit az egy meccsen lőtt legtöbb gól tekintetében?

Helyszín: (korábbi évekhez hasonlóan) Budapest, XVII. kerület Bakancsos utcai Sporttelep (a tűzoltó állomás mellett)

Megérkezés: 9.15-ig.

Várható befejezés: 15-16 óra (a nevezések függvényében)

Kategóriák: Fiúk (F) és Lányok (L).

Korosztályok: A: 0-12 éves korig, B: 13-16 éves korig, C: 17-22 éves korig, D: 23-99 éves korig.


Játékszabály: A csapatok játékosainak száma 5+1 fő legyen. Minden csapathoz tartozhat még 4 fő cserejátékos. (A csapat létszáma így maximum 10 cserkész lehet.) A korosztályokat illetően: fiatalabb cserkész játszhat idősebbek között, idősebb azonban nem szerepelhet fiatalabbak között. Egy cserkész csak egy csapatban szerepelhet, tehát a csapatok között nem lehet átfedés. Életkornak a 2010. december 31-ig betöltött életévet tekintjük. Az életkort és a cserkészcsapatbeli tagságot érvényes cserkeszigazolvánnyal vagy írásos csapatparancsnoki nyilatkozattal kell igazolni a bajnokság kezdete előtt. A bajnokságon csak az ígéretet vagy fogadalmat tettek vehetnek reszt!A tervezett játékidő: 2*15 perc. Bedobás, berúgás és szöglet van. Csúnya beszéd esetén 3 perc kiállítás jár.szükség van csapatonként minimum 1 bíróra (lehet csapattag is), aki a bajnokság napján már nagykorú. Bírók nélkül a bajnokságot nem tudjuk megtartani. A bírók helyzetét és feladatát mindenki becsületes, cserkészies játékkal segíti.

Díjazás: mindkét kategóriában a korosztályok első három helyezettjét díjazzuk.

Felszerelés: Minden csapat hozzon magával 2 féle egyszínű- ill. egyenpólót, mezt. Tarka csapatot nem szeretnénk látni, legalább színazonosság legyen egy csapaton belül.

Hozni kell még ételt, italt - saját célra, 1 bírót, sípot és stopperórát, min. 1 db megjelölt focilabdát, cserkészigazolványt vagy csapatparancsnoki igazolást és természetesen szurkolótábort.

Nevezés: piqi.uranus@gmail.com


!!!!!!! Nevezési határidő: 2010. 09. 28. (szerda)!!!!!!!!

A 412-es szervezők
Comments