Archív‎ > ‎

Kerületi Labdarúgó-bajnokság - 2005

Hurrá! Ismét focibajnokság!

Ez év október 8-án ismét sorra került a most már szinte hagyományossá váló focibajnokság a X. Cserkészkerület csapatai között.

Cserkészcsapatunk focistái 8:00 - kor találkoztak a Pilóta utcai buszmegállóban. Eleinte kissé kókadtak voltunk a hétvégi lustálkodástól, mire azonban kiértünk a Bakancsos utcai focipályára, mindenki észhez tért. (Lehet, hogy a győzni akarás izgalma volt az igazi ébresztő?)

A pályára kiérve, Zsolt bá röviden köszöntötte a megjelenteket, ismertette a szabályokat és bemutatta a három pályabírót, akik a következők voltak: Mihály Margit, Melegh Csaba, és Marosi József. Ezután kezdetét vette az igazi derbi. A fiúk külön-külön korcsoportokra osztva kergették a labdát.

Cserkészcsapatunk derekasan helyt állt ezen az őszi foci bajnokságon is. A többiek is kitűnően játszottak, úgyhogy gratulálhatunk mindenkinek.

A jó eredményekért az oklevél mellé értékes jutalmakat - focilabdákat, kosárlabdát és sok csokit - kaptunk.

Remélhetőleg valamennyien jól éreztük magunkat és így lesz ez jövőre újra.

Németh András

Eredmények

A bajnokságra sajnos a korábbiakhoz képest kevesebb csapat nevezett. Ez valószínűleg a késői meghirdetés számlájára írható. Bár valamelyest javult a nevezési fegyelem, mégis volt "utolsó pillanatos lemondás" és előzetes értesítés nélküli "pályán nevezés" is.

A lány kategóriákban LA-LD összesen 1 csapat a 412.(LB) nevezett, így komoly küzdelem nem alakult ki.

Az FC fiúk az izgalmasabb játék kedvéért az FD-ben indultak.

AranyEzüstBronz
FA412./1 Kalazanti/1412./2 Kalazanti/1913. Don Bosco
FB412./2. sz. Kalazanti412./1. sz. Kalazanti293. Szent Kapisztrán
FD2. Sík913. Don Bosco327. sz. Loyolai
GólkirályokFalusi Bálint (412)Amberboy Domonkos (412)Baczkó Máté (412)

A szurkolókkal és segítőkkel együtt kb. 120 cserkész vett részt a programon a következő csapatokból: 2.,173., 293., 327., 370., 412., 913.

Amberboy Zsolt

Comments