Archív‎ > ‎

Kerületi Labdarúgó-bajnokság - 2003

A 2003. évi bajnokságot ismét Budapesten a XVII. kerületi Bakancsos utcai sporttelepen rendeztük meg. Két aszfaltozott és egy salak pályán zajlottak a mérkőzések. Az időjárással ezúttal szerencsénk volt, gyönyörű őszi napsütésben játszhattunk végig.

A 2003-as bajnokság eredményei:

AranyEzüstBronz
LC412. sz. Kalazanti1016. sz. Somogyvári293. sz. Szt. Kapisztrán
FA412. sz. Kalazanti293. sz. Szt. Kapisztrán-
FB412. sz. Kalazanti140. sz. Pro Patria913. sz. Don Bosco
FC412. sz. Kalazanti /2412. sz. Kalazanti /12. sz. Sík SándorMint láthatjátok, a mátyásföldiek taroltak! Hogy így lesz-e idén is? Ez csak rajtatok múlik! 2003-ban nem volt országos bajnokság, azonban a szervezők ígérték, hogy 2004-ben lesz! Ennek tudatában készüljetek a következő bajnokságra. Ha pedig úgy érzitek, hogy a ti csapatotokban nincsenek nagy focisták , csak elvétve, szökőévente egyszer álltok le kergetni a bőrbogyót, akkor is nevezzetek be! Így részesei lehettek az egyik legtöbb cserkészt mozgósító kerületi rendezvényünknek, átélhetitek a "van cserkészélet a csapaton kívül is" érzést, valamint a játék és versengés izgalmát, örömét.

2003-ban két újdonságot vezettem be:

1. Elfogadtam a nevezéseket e-mail-en is, azzal a kitétellel, hogy a helyszínen írásos nevezést is kérek, csapatparancsnoki aláírással. Ez kedvező fogadtatásra talált, hiszen a többség élt ezzel a költségkímélő és időtakarékos nevezési megoldással, azonban néhány csapat az írásbeli nevezést elmulasztotta átadni a bajnokság reggelén, ennek ellenére mindenkit engedem játszani. 2004-ben ezt szigorúan fogom venni, és csak azokat a játékosok léphetnek pályára, akik rendelkeznek parancsnoki igazolással.

2. Díjaztuk a legjobb szurkolótábort, a 293. sz. Szt. Kapisztrán cserkészcsapat tagjait.

A szervezésben nyújtott segítséget köszönöm Vasdinyei Péternek, Amberboy Zsoltnak, Cech Vilmosnak, a 133-as rover lányoknak és minden résztvevő vezetőnek, akik ezúttal is segítették a program gördülékeny, fegyelmezett lebonyolítását.

Bár ezútal bírókból nem volt hiány, mégis előfordult, hogy egy mérkőzésen az egyik focicsapat cserkészcsapattársa lett a bíró. Joggal feltételezhetjük, hogy ez cserkészek között nem vezethet konfliktushoz, azonban erre a történtek rácáfoltak.

Comments