Archív‎ > ‎

Cserkészigazolvány

Cserkészigazolványok

A Kerület vásárolt a szövetségtől cserkészigazolványokat. A KE-1/20090611 sz. határozatai alapján az igazolványok ára 430 Ft/db.

Az igazolványok igénylésének módja: a régi és a most esedékessé vált igényeket a csapat száma, neve, igénylők (fogadalmat tevők) nevei és a fogadalomtétel időpontjának feltüntetésével a csapatparancsnok aláírásával és a csapat bélyegzőlenyomatával ellátott levélben kell a Kerület postacímére beküldeni.

Az igazolványokhoz való hozzájutás

kétféleképpen lehetséges.

Az első mód, amikor a beérkezett igénylésre válaszul postai csekket postázunk, melyen az igazolványok költségeit kell befizetni. Ezután az igénylő csapat a befizetett költséget igazoló csekk másolatát postán visszaküldi a Kerület postacímére, majd válaszul postázzuk számára a megfelelő darabszámú cserkészigazolványt.

A második mód, amikor az igénylést, személyesen, a Kerület irodájába, ügyeleti idő alatt hozza be a csapatparancsnok. Ekkor az igazolványok költségeit készpénzben, helyben kell befizetni, s a megfelelő darabszámú cserkészigazolványt azonnal átvenni és elvinni.

Figyelem: készpénzfizetési számlát nem áll módunkban kiállítani. Az átvett összegről bevételi pénztárbizonylatot tudunk adni.

Comments