Archív‎ > ‎

Kerületi Autóvezetői Tanfolyam

Kerületi Autóvezetői Tanfolyam

A X. cserkészkerület szervezésében autóvezetői tanfolyamot indítunk januári kezdéssel. A részvételre azon csapatok tagjainak van lehetősége, akik befizették a tagdíjat és küldtek éves jelentést.

A "B" kategóriás jogosítvány megszerzése esetében az autósiskola az alábbi árakat biztosítja számunkra:


Tanfolyam díja: 10.000 Ft (eredetileg 20.000 Ft)

Cserkészgödörben megtartva, az oktatás 28 órából áll, a leosztását (7X4 vagy 4X7…) mi határozzuk meg, megbeszélés alapján döntjük el, hogy hétköznap vagy hétvégén legyen az oktatás illetve a nap melyik szakában


Autóvezetés: 1600 Ft/óra (eredetileg 1900 Ft/óra)

Duna Plaza közelében illetve Angyalföldön van rá lehetőség (rutinra gyakorlópályán) forgalmira is ezen a környéken. 30 óra vezetés hatóságilag kötelező. Első órát az iskola szervezi, a továbbiak az oktatóddal való előzetes egyeztetés alapján történik.


Pót autóvezetés óra díja: 1600 Ft/óra

A 30 óra kötelezőn felül további órákra van lehetőség.


Vöröskeresztes tanfolyam: 5000 Ft

Az iskola területén (Újpest városközpont metrótól 2 perc séta) ideje megbeszélés alapján. A vizsgához szükséges minimum 6 tanóra.


Vöröskeresztes vizsga: 4900 Ft

Telefonos egyeztetés (hatósági áras)


Tankönyvek, tesztkönyvek, CD: 2000 + 3000 + 5200 Ft

Meg kell vennie mindenkinek, majd a X. cserkészkerület visszavásárolja 80%-os áron (ha megőrizted jó állapotban, pl: tesztkönyvet ceruzával töltve…)


Orvosi vizsgálat: 6500 Ft

Helyben (autósiskola) hatósági áras.


Jogosítványi illeték: 4000 Ft

Fizetendő az okmányirodában.


4 db igazolványkép: 800 Ft


Összesen: 89.400 Ft

A pótóra költségeket nem tartalmazza!


Vizsgadíjak:

KRESZ - 4600 Ft (vizsga korhatára: 16 év 9 hó)Aki elsőre átmegy a vizsgákon, annak jelenlegi tanfolyamköltsége 109.700 Ft ez 19.000-el olcsóbb, mintha egyénileg menne. Ezen felül a kerület további támogatást biztosít. Minden (tehát nem csak a X. kerületi) jelentkezőtől megvesszük a tankönyveket a tanfolyam végeztével 80%-os áron. (tehát 8160 Ft-ot visszakapsz) Az X. kerületi jelentkezők ösztöndíj formájában kérhetnek még 10 000 Ft támogatást. Aláírunk velük egy szerződést, hogy előre megbeszélt időpontban (előreláthatólag vk eleje és vége főként) összesen 4 alkalommal 2 éven belül ledolgozzák az ösztöndíjukat sofőrként a kerületnek.


Tehát a tanfolyam díja X. kerületeseknek:

91.540 Ft

minden más kerületnek:

101.540 Ft


A fizetés részletei :


Tehát nem kell egy összegben befizetni az összes költséget. Ilyen részletekben elegendő, így akár 2-3-4 hónapra is le lehet osztani.


Megjegyzés: a Hatósági áras részletek januártól változhatnak (reméljük nem fognak drágulni) Tehát ez vonatkozik a(z): egészségügyi vizsga, többi vizsgadíj, jogosítványi illeték és az orvosi vizsgálatra.


Jelentkezési határidő: December 31.


Jelentkezéskor írd meg: név, cs.ig. szám, csapatszám, csapatnév, csapatparancsnok elérhetősége


A beiratkozáshoz szükséges szerződést, és a kerülettel kötendő ösztöndíjszerződést az első elméleti tanfolyam során kell majd kitölteni, aláírni. (ami a cserkészgödörben lesz, közös, előre megbeszélt időpontban). A költségek első részletét is erre az alkalomra hozzátok.


Várjuk jelentkezéseteket!


Érdeklődni:

Reszkető Diána stj. (811.)


Ċ
János R,
2013. márc. 19. 7:37
Comments