Archív‎ > ‎

Táborkereszt őszi találkozó

MEGHÍVÓ

Budapest, 2010. október 15 - 17.

Az atyák és parancsnokok részére tájékoztatás, kérjük bátorítsák 14 év feletti cserkészeiket a részvételre!

Kedves Cserkésztestvérem!

A Táborkereszt idén is megrendezi szokásos őszi találkozóját.

Ez alkalommal kimozdulunk a városból, és egy zarándoklat jellegű túra keretében Gödöllőre megyünk, ahol látogatást teszünk a Máriabesnyői kegytemplomban, meglátogatjuk Teleki Pál sírját, és a fontosabb cserkész emlékhelyeket. Többek között megtekintjük a nemrég megnyílt cserkész kiállítást is, vezetéssel. Minden 14 év feletti érdeklődőt szeretettel várunk!

Helyszín:

1214 Budapest, Sas utca 10. - Jézus Szíve Plébánia, Csepel.

Találkozó kezdete: 2010. október 15. pénteken délután 19:00 óra gyülekező, regisztrálás,17.00-tól

Találkozó vége: 2010. október 17. vasárnap 10:00 óra.

A helyszín megközelíthető:

A csepeli HÉV végállomáson el kell gyalogolni a szerelvény elejéig, majd a bal kéz felé nyíló labirintus korláton átmenni és egyenesen tovább. A szemben lévő barna épületet balra vagy jobbra meg kell kerülni és evvel szemben nyílik a Sas utca, melynek a túlsó sarkán található a plébánia, az egyetlen kertes ház a környéken. A Béke téren lévő plébániatemplom tornya már messziről látható támpont lehet. Vele szemben van a plébánia.

A csepeli HÉV a Boráros térről indul. Aki vonattal jön az a Keleti- és Déli pu. -tól a piros metroval a Kossuth téri, majd onnan a 2-es villamossal a Boráros térig. (kb 15-20 perc.) a Nyugati pu.-ról a 4-es vagy 6-os villamosokkal jut el a Boráros térig.

Hozz magaddal:

szokásos három napi felszerelést. Aludni a plébánia fűtött helységeiben fogunk, derékalj+hálózsák szükséges. (Szükség esetén 1-2 ágy szokott lenni). Továbbá: egyenruha, cserkészigazolvány (kedvezményes belépőhöz), könnyű túracipő, és esőkabát, pénteki élelem, jegyzetfüzet, toll, hangszer ha van, kedvenc népdalaid és cserkész nótáid

Részvételi díj:

3000 Ft, Budapesti bérlettel 2000 Ft. Ez magába foglalja az étkezést, a szombati útiköltséget és a múzeumi belépőt. E meghívódról Parancsnokodat is tájékoztasd.

Visszajelzés, felvilágosítás:

Feltétlenül kérünk visszajelzést a részvételről. A visszajelzéseket a magyar-laszlo kukac t-email pont hu 30/495-00-10 vagy a zelliger kukac ludens pont elte pont hu elektronikus levélcímre illet a 1126, Bp. Királyhágó u. 5/a postacímre várjuk.

Szintén ide várjuk az esetleges kérdéseket, kéréseket is.

Kispál György sk. aComments