Archív‎ > ‎

roVERseny utántöltés

Kedves roVERsenyt szerető X. cserkészkerületi Cserkésztestvéreink!

A tavalyi roVERseny immár a nyolcadik volt, és elérkezettnek látjuk az időt, hogy megosszuk Veletek ennek a roverprogramnak a szervezésének az örömteli munkáját.

Közreműködők jelentkezését várjuk az idei versenyre, akik mint segítők, támogatnák a szervezést terelgetésünk alatt. A későbbiekben mind nagyobb falatot haraphatnak a szervezés és a levezetés szórakoztató munkájából. A feladat nem kíván különleges képességeket, csak egy kis könnyed ráhangolódást az esemény szellemiségére, és némi pontosságot, alaposságot.

Szeptember második teljes hétvégéjéig, amikor várhatóan az idei roVERseny lesz, meg tudnánk ismertetni velük azt, hogy hogyan csináljuk mi, milyen tapasztalatokat szereztünk a VERseny szervezésében.

Kérünk Titeket, hogy ebben a hónapban, 2010 áprilisában jelentkezzen a 20/771-1537-es telefonszámon az, aki kedvet érez egy pöpec kis csapatmunkához, és a roVERsenyt is szereti!

A jelentkezők három olyan ember ajánlásával kell rendelkezzenek, akik roVERsenyen részt vettek bármikor, és a X. Cserkészkerület tagjai kell hogy legyenek.

Nem titkolt célunk, hogy alkalmunk nyíljon arra, hogy mint versenyzők menjünk egy roVERsenyre. :)

Minden jót kívánunk, és további jó edzést a 9. roVERsenyre!

www.cserkesz.hu/roverseny

Orosz László, Valentin András

Comments