Archív‎ > ‎

XXI. Kárpát-medencei Regöscserkész-tábor

Meghirdetés

Legalább ötödik osztályt végzetteknek: 2010. június 25. – július 4.
2010. június 28. - július 4.

A Magyar Cserkész Szövetség és a Regös Alapítvány meghirdeti a XXI. (Jubileumi) Kárpát-medencei Regöscserkész Tábort. Táborunkra minden cserkészt -aki volt már, és aki még nem- szeretettel várunk.

A tábor helyszíne: Veszprém

A programból: folyamatos néptánc- és énektanulás, kézműves foglalkozások (fafaragás, szalma-, csuhé-, gyékény- és vesszőmunkák, nemezelés, lószőrékszer készítés, rezezés, gyertyamártás, szövés, gyöngyözés, bőrözés, batikolás, agyagozás, hímestojás festés), előadások (hangszeres ill. néprajzi), népszokások (regölés, téltemetés, pünkösdölés, stb.), népi játékok, táncház esténként stb.

Részvételi díj 20 000 Ft ötödiktől (17 000 Ft negyedikig)

Idén is adunk be pályázatokat, amelyekkel idén azokat szeretnénk segíteni, akik e nélkül nem tudnának a táborba eljönni, ezért kérjük, támogatás-igényléssel keressetek minket bátran: Némethy Kálmán táborparancsnok: 06-20-823-08-40.

Azoktól a cserkésztestvéreinktől, illetve szüleiktől, akiknek ez nem jelent gondot, örömmel veszünk, és hálásan köszönünk ezen a tábordíjon felüli támogatást, amellyel hozzájárulnak a tábor színvonalának növeléséhez és körülményeinek javításához. Egyéb termék-támogatásokat is hálásan köszönünk, ha valakinek erre van lehetősége vagy kapcsolata. A támogatásokat előzetesen Csanády Lőrinccel egyeztetve az alul írott elérhetőségeken, helyszínen a regisztrációnál vagy a „logisztikán” várjuk, és előre is köszönjük.

Az egyes altáborokba idén – a minél egyenletesebb eloszlás végett – nem kell külön jelentkezni. A táborba jelentkezőket értesítjük, melyik altáborba tartoznak. Az altábori létszámok betelte után jelentkezéseket az adott altáborba nem tudunk elfogadni, az altáborokat jelentkezési sorrend alapján töltjük föl.

Ezek a jelentkezési feltételek 2010 április 30-ig érvényesek

Közös utazás:

Mint a korábbi években, idén is lehetőség nyílik a táborhelyre való közös utazásra Budapestről, erről mindenkit a megadott email címén még pontosan értesítünk.

Jelentkezés

Jelentkezni interneten tudtok a regös honlapon, az alábbi linken: www.regos.hu/jelentkezes/

Problémákkal, kérdésekkel, (előbb megy, később jön) forduljatok bátran hozzám:
Csanády Lőrinc (205): (06-20-475-20-07) csanady.lorinc kukac gmail pont com

Comments