Archív‎ > ‎

Országos ŐV Tábor - MentőŐV 2010.

Szeretettel hívjuk és várjuk az összes képzett őrsvezetőjét egy egész hétvégés ŐV találkozóra. Mindegy mikor és hol végeztél, melyik szövetség tagja vagy, avagy van-e őrsöd, vagy nincsen! Gyere! Gyere akkor is, ha nem MCsSz-ben végeztél, de Magyarországon élsz, de ha nem Magyarországon élsz, az se tartson vissza!

Az 1930-as években az őv-tábor a virágvasárnapi hétvége környékén volt, és időről időre egyre többen vettek benne részt. Ez az alkalom ezt a hagyományt eleveníti fel, és minden évben odadobjuk ezt a mentőövet Nektek, hogy segítsünk! Ti a gondjaitok, örömeitek megosztásával, mi azzal, amit a magyar cserkészet egészére látunk. A hétvége célja a találkozáson, a közös töltődésen és kikapcsolódáson túl, hogy választ adjunk az őv-k vezetéssel kapcsolatos kérdéseire, megismerjük egymás legjobb megoldásait és az érdeklődőknek továbbképzési lehetőséget nyújtsunk.

Időpont:

2010. március 26-28.

Helyszín:

(Ezért is késlekedtünk :-(... ) Valahol Budapest környékén. Sajnos a megtalált helyszínt visszamondták, de rövidesen értesítünk mindekit a végleges helyszínről.

Információk

az MCsSz honlapjánŐV tábor honlapján

Jelkentkezés

a jelentkezési lap

Aki hallja, adja tovább! Ide jöhetsz az őrsöd nélkül (pffff... :-), és elmondhatod, miben kérsz segítséget! Gyertek!

Tupaja
Ċ
János R,
2013. márc. 19. 7:51
Comments