Archív‎ > ‎

Gödöllőre költözött a Cserkészgyűjtemény

page1<-->

A Magyar Cserkészszövetség Gyűjteménye a budapesti Cserkészházban bezárta kapuit és 2009. március 31-én a Gödöllői Városi Múzeumba, a könyvtár és a védett levéltár pedig a Gödöllői Városi Könyvtárába költözött. Az anyag átvétele és elhelyezése miatt a cserkészanyag jelenleg nem látogatható. Kérjük szíves türelmeteket.

A Gödöllő Városi Könyvtár kb. 1-2 hónap alatt fogadóképes lesz. A Gödöllő Városi Múzeum az egyéb programjaira való tekintettel az év negyedik negyedévében tervezi megnyitni állandó cserkész kiállítását.

Tervezzük a Gödöllő a magyar cserkészet fővárosa elnevezésű program beindítását, mely keretében egy tematikus útvonal megszervezésével adnánk lehetőséget, hogy a város cserkész nevezetességeit megismerhessétek.

A további hagyatékok, ajándékozások lehetőségét rövidesen közreadjuk. Addig is az erre vonatkozó kapcsolatot dr. Ferencz Mária 06-20/482-4185 vagy Bokody József 06-20/ 450-2267 sz. telefonon lehet felvenni. Köszönettel.

Mindenről időben tájékoztatást fogunk adni.

Ezzel búcsúzunk tőletek, a Magyar Cserkészszövetség Gyűjteményében dolgozó cserkésztisztek azzal, hogy Gödöllőn találkozunk.

Jó munkát!

dr. Katona Tamás,


Comments