Archív‎ > ‎

Legyen saját cserkész honlapod!

Kedves Cserkésztestvérek!

A cserkesz.hu csapat ismét egy jelentős újdonsággal jelentkezik. A neve: cserkesz.hu MU

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy saját csapat, kerületi, vagy egyéb program honlapot hozz létre nagyon egyszerűen, csupán pár kattintás segítségével.

Privát (nem cserkész, illetve saját) felhasználású honlap létrehozására nincs lehetőség.

Miről is van szó?

Központilag biztosítjuk, frissítjük/karbantartjuk a keretrendszert, amelyre akárhány számú weboldal beregisztrálható.

Ezen weboldalak saját grafikus adminisztrációs felülettel rendelkeznek, tehát tényleg csak kattintani kell és kész a weboldal váza. Illetve természetesen a honlap tartalmának begépelése azért nem úszható meg. :) Több ezer kinézet közül lehet választani, illetve különféle modulok segítségével a honlapod funkciói nagyon egyszerűen bővíthetőek. Mi is biztosítunk pár egyszerű sablont az induláshoz, de kérésre további kinézeteket is feltelepítünk, hogy minél egyedibb lehessen a honlap. Hogy a honlap ismertebb legyen, az MCSSZ honlap Planet rendszerébe automatikusan betesszük a híreket is.

Mit kérünk cserébe?

A weboldal legyen rendszeresen karbantartva, frissítve. Kerüljenek fel rá a csapatot/kerületet/programot érintő események. Illetve természetesen a tartalom legyen igényes, cserkészies. Mivel várhatóan többen is érdeklődnek majd a rendszer iránt, így személyes segítségnyújtást csak a legvégső eseten nyújtunk - helyette online dokumentáció, fórum áll rendelkezésre, amiből minden megtanulható, elsajátítható a rendszerrel kapcsolatosan.

Természetesen még annyi, hogy legyen rendezve a tagdíj kérdése a Szövetség felé.

Bővebben?

http://mu.cserkesz.hu/

Kívánunk jó munkát és reméljük, hogy szolgáltatásunk hozzájárul még több csapat interneten való jelenlétéhez.

A cserkesz.hu csapat nevében:

Comments