Archív‎ > ‎

Táborkereszt Őszi Országos Találkozó

Párkapcsolatok ember és Isten szemszögéből

A Táborkereszt Katolikus Cserkészek Közössége idén is megrendezi szokásos őszi találkozóját, melyre minden 14 év feletti katolikus cserkészt szeretettel hív.

A mostani találkozó fő előadója Varga Péter, a nagysikerű Spielhózni című könyv szerzője.

Időpont:

október 10-12. (péntek estétől vasárnap délig)

Helyszín:

Kispál György, a Táborkereszt Elnökének plébániája, Csepeli 2. számú (Nagyboldogasszony) plébánia, cím: 1214 Budapest-Csepel, Sas u. 10.

Megközelítés:

A Dunántúlról érkezőknek Budapest-Kelenföld pályaudvaron érdemes leszállni, onnan a 103-as busszal a Lágymányosi híd megállóig utazni. Itt át kell szállni a Csepeli HÉV híd alatt található megállójára (Lágymányosi híd mh.) és a csepeli végállomásig utazni.

A Nyugati Pályaudvarról a 4-es vagy 6-os villamossal a Boráros téri megállóig kell utazni, ott át kell szállni a Csepeli HÉV-re, amivel a végállomásig kell utazni. A HÉV megállója a hídon lévő villamosmegállóból jól látható, a Duna felé állva bal kéz felé elől található.

A Keleti Pályaudvarról a 24-es villamossal érdemes a Millenniumi Kulturális Központ megállóhelyig utazni és itt átszállni a Csepeli HÉV-re. A Csepeli HÉV megállója a Lágymányosi híd alatt található (Ne tévesszük össze a Ráckevei HÉV Vágóhídi végállomásával!) és a csepeli végállomásig kell vele utazni.

A HÉV végállomáson el kell gyalogolni a szerelvény elejéig, majd a bal kéz felé nyíló átjárón átmenni. A szemben lévő barna épületet balra vagy jobbra meg kell kerülni és evvel szemben nyílik a Sas utca, melynek a túlsó sarkán található a plébánia, az egyetlen kertes ház a környéken. A Béke téren lévő plébániatemplom tornya már messziről látható támpont lehet.

Kőbánya-Kispestről a 48-as busszal Csepel, Széchenyi István utcai megállóig kell utazni, onnan egyenesen tovább sétálni a Sas utcáig (Ez a második keresztutca.) Itt jobbra kell fordulni és az utca túlsó sarkán található a plébánia, az egyetlen kertes ház a környéken.

Hozzatok magatokkal

Szentírást, hálózsákot, derékaljat, csajkát, poharat, evőeszközöket a szokásos felszerelés mellett, illetve péntek estére hideg vacsorát.

Részvételi díj:

1000 Ft.

Egyéb fontos tudnivalók:

Lehetőleg péntek este 6 óráig érkezzetek meg a találkozó helyszínére, mert az első program péntek este 7 órakor kezdődik. Feltétlenül kérünk visszajelzést a találkozón való részvételről, lehetőleg e-mailben.

Jelentkezési határidő:

október 6. (hétfő)

Elérhetőség:

taborkereszt kukac gmail pont com

Jó munkát! - Jézusért!

Comments