Archív‎ > ‎

Cserkészmédiás képzés

Kedves cserkésztestvérek!

A Magyar Cserkészszövetség cserkészmédiás képzést indít fotós, videós és riporter szakirányokban. Az öt hétvégés képzés első három hétvégéjén lehetőséged lesz az alapvető tudásanyag megszerzésére, személyes kapcsolatok építésére, és a megszerzett ismeretek gyakorlati feladatokban kipróbálására. A másik két hétvége anyaga a választott szakirány mélyebb megismerésével és a technikák begyakorlásával telik majd.

Ha úgy gondolod, ezen a területen szívesen fejleszted tudásod, hogy ezzel segítsd csapatod, kerületed, az MCSSZ, vagy a következő nemzetközi kontingensek munkáját, és elmúltál 14 éves, várjuk jelentkezésedet a fotokpr kukac cserkesz pont hu címen. A jelentkezés feltétele, hogy a "jelentkezés a médiás képzésre" tárgyú leveled mellé csatolva kapjunk egy minimum egy oldalas motivációs levelet és egy folyószöveges (nem amerikai stílusú) önéletrajzot kiegészítve 5 rossz és 5 jó tulajdonsággal, amit önmagadról el tudsz mondani.

A képzés helye Budapest (pontos cím a szervezés lezárása után). Az első három képzési alkalom időpontja: október 10.-12., november 7.-9. és december 5.-7. Érkezés minden esetben péntek este, zárás pedig vasárnap délben.

A képzés első három hétvégéjének díja 9000 Ft, ami fedezi a szállás és az étkezések költségeit.
2008. szeptember 28

Ha kérdésed van a képzéssel kapcsolatban, arra is igyekszünk válaszolni a fotokpr kukac cserkesz pont hu címen.

Jó Munkát!

Budai Mikó Csaba

Comments